Hur ställer jag in mina APN-inställningar?

För att mobilsurf och MMS ska fungera på din Telavox-mobil efter du mottagit ett SMS från oss behöver du justera dina APN-inställningar. De ska sättas till online.telia.se (för mobildata) och mms.telia.se (för MMS) oavsett vilket utav våra surfpaket du använder. Detta kan göras på lite olika sätt beroende på vilken mobil du har. För vidare instruktioner var god ange vilket operativsystem din mobil har:

För Android 2.X
Gå till Inställningar > Trådlöst och nätverk > Mobila nätverk > Åtkomstpunktsnamn.

För Android 4.X
Gå till Inställningar > Mer… > Mobila nätverk > Åtkomstpunktens namn (APN).

Ändra enligt nedanstående bilder:

Ställ in Data (för surf)

Ställ in MMS

1. Gå till Inställningar > Allmänt > Mobilnät > Mobilt datanätverk. Scrolla längst ned och välj ”Återställ inställningar”. Bekräfta med ”Nollställ”.
  2. Starta om mobiltelefonen

iphone ios6
  1. Gå till Inställningar > Mobilnät > Mobilt datanätverk. Scrolla längst ned och välj ”Nollställ inställningar”. Bekräfta med ”Nollställ”.
  2. Starta om mobiltelefonen

iphone ios7
  1. Avinstallera appen Nätverkskonfiguration. Gå sedan in till Inställningar > mobilnät > redigera apn. Välj papperskorgen och bekräfta med ”ta bort”.
  2. Starta om mobiltelefonen

windows
  1. Gå till Inställningar > Åtkomstpunkt. Välj TELIA.
  2. Starta om mobiltelefonen

windows 8

Vänligen kontakta vår support om din fråga inte finns besvarad i listan ovan.